söndag 1 juni 2014

Miljöpartiet vill jävlas med naturen

Jag kan inte förstå att folk kan rösta på Miljöpartiet. Faktiskt kan jag förstå folks motiv för att rösta på Sverigedemokraterna mer. Det senare partiets framgångar beror på att folk är ignoranta vad gäller andra människor. När man väl lär känna andra människor och ser att de inte är nåt hot mot deras livsstil kommer de att återgå till sin soffa och rösta på den i fortsättningen, som de borde ha gjort redan idag. Men Miljöpartiets framgångar är ett mysterium för mej. Vad får vanligtvis kunskapstörstande människor med sans och sensitivitet att bli så konstiga att de röstar på ett människo- och naturfientligt parti?

Jag skulle vilja gå så långt som att säga att såna här grupper inom den gröna rörelsen är ekoterrorister i kostym. De vill förstöra våra ekonomier med planekonomi eller en grön version av den sortens ekonomi Reagan och Thatcher trodde så mycket på, nämligen nedsippringsekonomin.  Den har inte funkat i Spanien och den håller på att slå ut stora delar av Tysklands ekonomi nu. Precis som i sin ursprungliga form fungerar nedsippringseffekten för gröna jobb enbart om man sparar samtidigt som man spenderar, för att sen använda det man sparat i sämre tider. Men med gröna jobb finns inte ens något att spara kvar eftersom allt har använts för att täcka de ökade kostnaderna för att ha ineffektiva energikällor som vind- och solkraft.



Jag kan däremot förstå motståndet från folk med kunskap, riktig kunskap, om hur ett samhälle fungerar gentemot Miljöpartiet och deras påhitt. Måtte aldrig Socialdemokraterna bilda regering med MP. Hellre då moderaterna.



"I love you just the way you are"

Populära inlägg