tisdag 26 juni 2012

Dagens foto

Ännu ett foto från min kamera...

Vacker färg...


"Motoriseringens sista steg är nått när parkeringen kostar mer än att köra bilen."

När ska de ge upp?

Jag ska fatta mej så kort jag bara kan för att inte bli alltför tjatig på kort tid. Men detta tänker jag ändå säga: När ska AGW-maffian ge upp? När ska de inse att vad som än händer med vårt väder och vädermönstret i stort inte har med våra utsläpp av koldioxid eller andra gaser att göra?

Igår skrev jag om vädret som varit minst sagt kallt den senaste perioden trots spådomarna att det skulle bli varmt och torrt här. Idag återkommer jag (och tidningarna) till detta ämne för idag konstaterar bl a DN att vädret i Stockholm inte varit så blött och kallt sen 1920-talet. Jag gillar det som står i ett av styckena i artikeln: "Det finns inget som tyder på några omslag den närmaste veckan. Ingen av våra datamodellkörningar har visat sådana tendenser, säger Therese Fougman, meteorolog på SMHI.


Det är min fetning av texten för att poängtera vilka ord som är viktiga. De har alltså kört egna modeller på sina datorer och kommit fram till nåt helt annat än det verkligheten visar. Så vilket är det som gäller, datorerna eller det som händer där ute?


"Alla människor är färgade. Annars skulle man inte se dem."

Populära inlägg