onsdag 30 september 2009

Föga förvånande struntar unga i IPRED-lagen

Det förvånar mej inte alls. Det handlar inte om att roffa åt sej, det handlar mer om att man dels inte har pengar, dels att det finns där. Det är den enkla filosofin. Det är i vissa fall även en protest mot musik- och filmindustrins, den så kallade mediamaffian, maktkoncentration. De senare är på väg att förlora en eller två generationer. Det har jag inget emot personligen. Internet ska vara fritt, helst så fritt som möjligt från företagens och politikernas involvering och påverkan.

Mer om hockeyklubbans död


Jag är inte kvalificerad att ge mej in i nån vidareutveckling av följande länk men så långt kan jag säja att det handlar om mygel från klimatologer för att försöka dölja det faktum att det inte har skett nån abnormal temperaturhöjning under 1900-talet. Det handlar om undersökning av årsringar i träden, en svår balansgång bara det eftersom det inte bara handlar om att temperaturen och vätsketillgången som avgör hur ringarna ser ut.

Länk till beskrivningen av hur Hockeyklubban försvann.

Nu kan politikerna och journalisterna sluta snacka om klimathotet.

Kritiskt tänkande media i utlandet har skrivit om detta. Papegojorna i svensk press kommer inte att göra det. Läs den här artikeln, den här artikeln samt den här artikeln.

Steve McIntyre, som tidigare avfärdat hockeyklubban, är den som utfört de här nya testerna av datan. Han har fått nu bekräftelse från en oberoende källa.

Populära inlägg