måndag 16 januari 2012

Vad har hänt i den stora stygga världen?


Klantigt uppförande eller kriminellt slarv? Vilket som är det en skandal av oerhörda mått att ett lyxfartyg bara ränner upp på klipporna utanför en ö så där. Om det är sant att kaptenen satt i baren när olyckan var framme är det kanske dags att ta en allvarlig titt på hur besättningarna fungerar ombord.

Vargen kommer, skriker de fortfarande när det gäller terrorister. Vare sej det är en terrorist eller ej de har att göra med nu är det bara tröttsamt att de fortsätter skrika terrorist så fort nån som passar in på deras perversa syn på mänskligheten dyker upp.

Mord, överfall, mystiska dödsfall, krig, våldtäkter, ytliga kändisar ingen bryr sej om (egentligen), tröttsamma politiker och mycket mycket mer. Är inte världen en underbar plats att bo i?
"Det enda som stör min inlärning är min utbildning"

Det måste vara skönt...

Det måste vara skönt att vara du. Slippa ta ansvar för det du gör bara för att du har en viss roll i din familj, få betalt för att babbla politik när du egentligen har mindre gemensamt med dom du säger dej företräda än med de du kallar meningsmotståndare. Du kan även supa dej full och strunta i vem du kör över.

Det måste vara skönt att vara politiskt driven forskare. Kunna fiffla med statistik, tona ner eller ta bort fakta som motsäger dina teser, skrämma dina kolleger och motståndare med att du minsann har uppbackning av politiker och affärsvärlden och att det du gör anses vara politiskt korrekt eftersom ungdomarna och media älskar dej. Eller hur, Michael Mann och Johan Rockström?

Det måste vara skönt att vara jag. Kunna sitta här och skriva vad jag vill utan att någon reagerar..."Varför kallas det rusningstrafik när ingenting rör sej?"

Populära inlägg