fredag 31 december 2010

Årets hycklare 2010

1. Maria Wetterstrand. Bilfront utsåg henne redan i juli. Jag nöjer mej med att utse henne nu. Bilfronts skäl för utmärkelsen är bra nog så jag avstår. Läs deras istället.

2. Al Gore. Han är självklar för denna utmärkelse. Snackar om klimat och miljö medan han låter sin limousin stå och puttra utanför stället han håller föredrag i och flyger i lyxjet samt har ett antal hus vars energislukande inte är av denna världen.

3. Vof (Vetenskap och Folkbildning). Tanken var väl god men som så många gånger förr när folk samlas i grupp så blir det bara babbel, dumheter och framför allt hyckleri. De snackar om att hålla vetenskapen högt men bekänner sej ändå till klimatreligionen. Går religion och vetenskap ihop, herr Lindenfors?

4.  Pär Holmgren. Han har väl egentligen inte hycklat men han får vara med här ändå eftersom han uttryckt antidemokratiska åsikter när han ville åsidosätta demokratisk ordning för att få till stånd sina åsikter inom klimatologikyrkan.

5. Alla politiker som såg till att vanligt folk fick lida för vad bankerna gjorde under flera år. Hyckleriet består i att de talade vitt och brett om hur alla skulle få det bättre med dom vid rodret. Tjena!

Inget inlägg idag

Jag tänker inte skriva nåt idag så det som ni ser står skrivet här finns inte.

Populära inlägg