fredag 12 december 2008

SÄPO, jag har ett inlägg här som ska lagras!

Efter FRA och IPRED kommer nu det värsta slaget mot integritet och tillit hittills. En datalagringslag förbereds av Moderaterna och i och med den vill de att ALLT ska lagras elektroniskt, e-post, SMS, MMS, hemsidor, ALLT. Nu har ingen längre rent mjöl i påsen för nu ska alla granskas i jakten på kriminella. Det ska bli intressant att se om detta förslag når fram till votering i vårt parlament där det redan sitter folk som med glädje röstar bort vår rätt till demokrati.

Koldioxidhalten har INTE ökat sen industrialismen startade

Det är mycket populärt att tro, samtidigt inte tro, på vad forskare presenterar i sina avhandlingar. Tim Ball, numera pensionerad professor i klimatologi, har i alla fall presenterat sina rön kring en undersökning han har utfört kring jordens atmosfär och funnit att den hade samma koldioxidhalt som innan industrialismen kom i gång för ca 150 år sen. Det ska bli intressant att se vilka som är först att kritisera detta och om kritiken är befogad.

Se gärna den här YouTube-filmen också där en amerikansk TV-komiker på sitt eget sätt visar på att det sker uppvärmningar på andra planeter samtidigt som här på jorden!

Populära inlägg