onsdag 19 februari 2014

Dumheter världen över

Kiev brinner, se där en dumhet så god som någon. Maken till polisiär kalkon får man leta länge efter. Poliser som kastar brandbomber är faktiskt så långt att man undrar om det ens finns på en skala över tokerier.

Medan USAs utrikesminister John Kerry pladdrar på om klimatdravlet som varande lika hemskt som terrorism sker värre saker ute i den riktiga världen, nämligen skövlandet av våra regnskogar och djuren i dom. Vakna nu, klimatalarmister, det finns riktiga problem där ute, problem som behöver politikernas uppmärksamhet och som måste åtgärdas - nu! Fina middagar och pengar som tiggs av diverse organisationer räcker inte. Det är dags att slå till med våld mot de som plundrar naturen på dess tillgångar.

I Stockholmsförstaden Grimsta sköts en man till döds i samband med att en ambulans besköts. Det verkar inte vara någon ände på dumheterna här heller.

Till avdelningen knasigheter kan vi väl räkna denna nyhet om att Satan inte får vara med i en film om Jesus. Skådespelaren som spelar den lede liknar Barack Obama för mycket..."And start your slaving job to get your pay
If you ever get annoyed
Look at me I'm self-employed

I love to work at nothing all day"

Populära inlägg