lördag 6 september 2014

Tema datorer: Dags för en ny dator

Jag har haft en MacBook Pro i drygt två år nu och har varit oerhört nöjd med den hela tiden. Men jag känner att jag håller på att växa ur den på sätt och vis. Jag kan inte heller förstå hur 500 GB kan vara så lite. Ändå har jag fyra externa hårddiskar! Jag tar ganska många foton, det ska erkännas, men det borde inte fyllas så fort. Jag får väl rensa i hårddiskarna bland råfilerna. Alla bilder behöver jag inte behålla faktiskt.
Mitt nästa inköp.
I vilket fall som helst funderar jag på en ny dator, en iMac. Mac Pro behöver jag inte riktigt än. En iMac duger gott åt mej. Frågan är om jag ska satsa på en 21-tummare eller en 27-tummare? De är båda väldigt fina att titta på och känns sköna att handskas med. Jag har känt på dom i butikerna ett antal gånger och är lika imponerad varje gång. Men jag får spara till den, om jag inte vinner. 10,000 kr och uppåt hostar jag inte upp så där lättvindigt.

Det jag framför allt gillar är att allt är trådlöst, dock måste det finnas en strömkabel. Inga kablar mellan tangentbordet/musen och datorn. Datorn och skärmen är också allt i ett. Mums, säger jag bara. Bara att börja spara!"Not everyday your old heart comes walking in"

Populära inlägg