måndag 26 augusti 2013

Ett antal löjliga små I-landsproblem

Bild skamlöst snodd från denna blogg.
Varför vurmar så många för färskpotatis? Maken till tråkig och smaklös potatis finns inte. Så fort midsommaren är över borde den potatisen försvinna illa kvickt från affärerna eller marginaliseras ordentligt i nån hörna. Vanlig potatis som legat till sej är överlägsen i såväl utseende som smak. Ändå får man höra färskpotatisens lov varje sommar.

När man vaknar på sommarmorgnar är det alltid en fluga som väcker mej. Måste det vara så? Kan den inte flyga till nån annan och störa honom/henne?

Nervös inför att luncha med kungen, det skulle nog vem som helst bli, eller hur? Det är lunch, inte bal på slottet med nobelpristagare och deras familjer.

Solbränd? Tänk på dom som tvingas vara i solen hela tiden, dumskalle!

Kändisvärlden verkar vara fylld av överdrifter, knasbollar och gråtmilda mesar. Deras problem är inte värda att tas upp i artikel efter artikel. Det enda de förtjänar är en tystnad av det slag som sker när man sagt nåt oväntat.

Vi klagar och visserligen är det bra att vi påpekar problem i vår närhet men vi behöver inte blåsa upp dom till såna proportioner att man får uppfattningen världen står och faller med den eventuella lösningen på dessa problem."If I didn't care for fun and such,
I'd probably amount to much.
But I shall stay the way I am,
 
Because I do not give a damn"

Populära inlägg