onsdag 10 februari 2010

Nu är även Aftonbladet efter dej, Raj!

För oss som är någorlunda initierade inom klimatfrågan är det sen en tid tillbaka ganska klart att IPCCs ordförande Rajendra Pachauri sitter ganska löst till. Han har kritiserats för sina ovetenskapliga uttalanden, för att ha kallat kritikers uttalanden för voodoo-vetenskap och allt möjligt. Han är också en av orsakerna till att vi har Glaciergate. Att han bluffat står utom allt tvivel. Men vad han har bluffat med återstår att se.

Klart intressant och kul att se att även Aftonbladet höjer rösten mot IPCCs nuvarande ordförande, eller åtminstone återger kritiken mot Pachauri.

Vår värld - en plats där dumheter frodas (del två)


Genusdaghem, hört talas om det nån gång? De finns tydligen men det är väldigt lätt att ta fram barnens riktiga natur även efter detta "koncentrationsläger". Vad ska det bli av våra barn om de hela tiden ska experimenteras på som om de vore labbråttor? I min värld är genusforskarna av samma skrot och korn som miljömupparna, de som skämmer ut miljöarbetet genom sina politiska ambitioner och sin skrämselpropaganda.

Samtidigt gör upphovsrättsmaffian sitt bästa för att Fredrik Reinfeldts löfte från innan valet 2006 ska komma på skam. Att vara fildelare är tydligen att vara en slagpåse för lagens långa arm, med skydd av en lag som inte tar hänsyn till verkligheten.

Populära inlägg