tisdag 2 april 2013

Recension: HP Photosmart 5520

Photosmart 5520. Bild från HP.
Jag köpte en kombinerad skrivare och skanner härom dagen för jag anser att det behövs om jag ska kunna bevara familjefotona och andra bilder som finns inom familjen. Dessutom är en skrivare alltid bra att ha. Så här långt är jag riktigt nöjd med den. Den ger bra bilder och utskrifterna är tydliga vilket gör att jag inte har mycket att anmärka på. Jag har inte lärt mej allt än om den men den är väldigt simpel vilket gör det lätt att lära sej hur grunderna funkar.

Det jag hittills inte gillar är programmet HP Scan. Det är ett alltför simpelt program utan större möjligheter att ändra inställningarna. Tur att det finns ett medföljande program som är mycket bättre. VueScan finns också förstås men det kostar lite väl mycket för att vara ett fristående program. Tills vidare nöjer jag mej med skrivarens eget program.

En sak som verkligen är bra är den automatiska avstängningsfunktionen som gör att den stängs av efter ett antal timmar om man glömt stänga av den. Det ska bli intressant att se vilka hål i plånboken de fyra färgpatronerna kommer att göra. Jag gissar nämligen att de inte är speciellt billiga."Det finns två sorters politiker: de som kan prata strunt över vilket ämne som helst och de som över huvud taget inte behöver något ämne."

Populära inlägg