måndag 5 december 2011

Vad har hänt i stora stygga världen?

Ny stående serie här på min blogg. Jag kollar igenom nyhetsflödet och väljer ut intressanta saker att ta upp till diskussion eller bara kommentar.

Man får tydligen inte säga att jultomten inte existerar inför småbarn för då får man de stora tomtarna på sej. Så här säger en representant för föräldrarna: "Det är upprörande att en lärare tar ifrån ett barn hennes oskuld och försöker att avmystifiera saker". Ja, oj vad hemskt att barn får reda på sanningen! De kan omöjligen vara normala i USA bland vanligt folk.

SVT och SR har försökt göra narr av Maggie, igen, och oss realister inom klimatfrågan. Det händer väldigt ofta och ohederliga journalister (finns det några hederliga kvar?) gör allt för att bevara illusionen om ett klimathot genom att klippa i intervjumaterial för att vinkla saker till egen fördel.

Utan invandrare stannar Sverige. Jag håller definitivt med. Alla är vi ättlingar till immigranter och alla som vill och kan borde få bo här för det behövs fler människor här. Ju fler desto mindre behöver varje enskild person betala i skatt. Det funkar i Tyskland som har betydligt mindre yta men ändå har nästan 100 miljoner invånare. Deras påverkan på naturen är märkligt nog inte större än vår. Vad gör vi för fel? De som inte fattar det bör hålla tyst eller flytta härifrån, förslagsvis till Kerguelen.

H&M behöver inte verkliga fotomodeller längre. De skapar sina egna i datorn. Datorerna gör säkert kläderna också för det ingen normal människa som kan ha dom.

Sån är den stora stygga världen."Livet är det som händer medan man väntar på att nåt ska hända"

Populära inlägg