måndag 30 januari 2012

Trakasserier är de rädda människornas sätt

Varsågod, en dumstrut till alla som trakasserar andra människor och sen påstår att deras offer ljuger...

Du är en liten rädd människa. Du är inte värd någonting. Du bör helst gömma dej i en håla nånstans i skogen, jävla nolla!


Detta ovan är mitt budskap till var och en av er som trakasserar andra människor på ett eller annat vis. Ni som slår, förföljer, lämnar elaka lappar och baktalar andra för att dölja era egna tillkortakommanden. Ni är bara avskräde. Jag känner ingen släktskap alls med er.

Själv har jag ingen erfarenhet av vare sej att trakassera eller ha blivit trakasserad. Retas och blivit retad, det har hänt mej ofta genom livet. Sånt får man ge och ta. Det är det livet går ut på. Men att projicera sina egna problem på andra är bara så jävla sjukt. Man måste vara helt störd i huvudet för att göra nåt sånt. Med dagens skolor och arbetsplatser förstår jag hur såna idioter kan komma fram. Det är en perfekt grogrund för såna med problem av något slag hemma. De har inga problem att hitta någon att plåga i sin tur. Många av er verkar vara psykopater också. Känslokalla, makthungriga och i ständigt behov av bekräftelse. Det är synd att samhället ställer upp på er sida mot era offer...
"Death on two legs..."

Jag tänker inte måla fan på väggen - än...


Etanol är för dom som inte vet det en ytterst energirik substans som bara väntar på att få ändra sin kemiska sammansättning. Det är därför den i spritform är så farlig för våra kroppar. Att då göra den till bränsle i våra fordon utan att ordentlig forskning utförts i flera år på hur säker man kan göra motorerna är en skandal. Två bussar som brunnit på kort tid är förstås inget tecken i tiden, således inget att oroa sej för rent vetenskapligt eller ens statistiskt, men man kan ändå börja undra om det inte är nåt som man missat vid framtagningen av motorn för just denna bussmodell.

Det får vara slut på den här lekstugan våra politiker har med våra bilar, tåg, bussar och spårvagnar. Framför allt får det vara slut med myten om etanolens miljövänlighet och förträfflighet som bränsle.

"Hon grät - och domaren torkade hennes tårar med mitt checkblock."

Populära inlägg