söndag 22 maj 2011

Dagens feminister diskriminerar och förlöjligar kvinnor

Så, då har jag sagt det. Jag står för det också. Jag kan inte se hur dessa människohatande och ohistoriska personer kan representera alla kvinnor. De har inget gemensamt med de suffragetter som slogs för kvinnors rätt att rösta och få uttala sej offentligt. De är mer fascister och diktatorer än jämställdister.

För övrigt står det i den klassiska humorboken "Stilblommor och grodor" av signaturen Purre följande passage från en feminists mun för kanske 100 år sen vilket stämmer väldigt väl in på dagens så kallade feminister:

"Vi vill ha samma rättigheter som de egoistiska männen. Se bara på hur de styr landet! De ha vanskött det, så det är synd och skam åt det. Vi kvinnor kunna göra det lika bra. Är då vårt krav om jämlikhet med dem icke berättigat?"

Jo visst, välkomna att köra landet i botten bara, män som kvinnor. Framför allt om ni har politiska ambitioner!

Varför har islänningarna blivit så blödiga när det gäller vulkanutbrott?


Tidigare år när vulkaner på Island haft utbrott har det inte snackats så om att stänga luftrummet på den skalan som är aktuell nu. Det verkar bli en trend att en liten eruption ska stänga ner allt som försiggår i det isländska luftrummet. Ta nu inte detta på fel sätt, en vulkan ÄR farlig för flygplanen men Grimsvotn ligger i den östra delen av landet. Så svårt och bränsleödande ska det väl inte vara att helt enkelt styra runt askmolnet och ändå nå Reykjavik?

Det ska väl vara om vindarna för askmolnet västerut förstås och själva utbrottet bestäms av hur mycket magma som finns tillgängligt under vulkanen vilket kan få hela ön att stänga. Men ändå kommer jag inte ifrån känslan av att man övertolkar utbrottets betydelse för flygtrafiken. Vi får se om en vecka ifall farhågorna var befogade eller ej.

Populära inlägg