måndag 3 februari 2014

Dumheter världen över

Tidningarna "rasar" över att de gamla som bor på vårdhem inte får se OS eftersom dessa inte ordnat med Viasats kanaler i sina respektive kanalutbud. De gamla får skaffa sånt själva. Men behöver vi verkligen se TV hela tiden? Är inte detta lite för mycket av ett i-landsproblem?

Nu har Cirkus Assange dragit igång igen. Man kan verkligen anse att båda parter i målet är barnsliga.  Julian Assange är larvig i sin syn på det svenska rättssamhället och åklagaren i själva målet är larvig som inte vill bemöta honom på neutral mark. Sen har Riksåklagaren rätt i att politiker inte ska lägga sej i hur rättsväsendet arbetar.

Vidskeplighet och skrock verkar inte släppa sitt grepp om oss människor. Nu är det dags igen för andeutdrivningsdravel - och det är samma tokiga par som höll på med det för några år sen. De här människorna borde inte få ha barn. Över huvud taget borde inte vidskepliga människor få ha med barn att göra utan översyn.

Att registrera andra människor på grund av deras härkomst och andra saker är minst sagt beklagligt att det får förekomma, speciellt som de som registrerar är kommunala bostadsbolag. Det är sannerligen gott om dumheter i världen idag, och detta är minsann pricken över i:et. Varför är registrering nödvändigt?"Gårdagens fiender kan kanske bli morgondagens allierade"

Populära inlägg