torsdag 20 augusti 2009

Favorit i repris: Hela solsystemet genomgår global uppvärmning

Ta emot denna passning nu, politiker, det är solen som värmer upp alla planeternas ytor och som styr klimatet på de planeter som har en varaktig atmosfär, dvs alla från Venus och utåt. Det är också den som sett till att vi har upplevt en global uppvärmning på såväl Mars som vår egen planet. I alla fall har det varit global uppvärmning fram till 1999. Sen dess har solen mer eller mindre gått i dvala. Just nu har det gått 40 dagar sen vi senast såg en solfläck på dess yta och under den tiden har klimatet på jorden varit mer kaotiskt än vanligt med regnoväder och låga temperaturer i områden där det normalt ska vara varmt och torrt.

Fast jag tror inte politiker läser bloggar längre. De bryr sej inte om vad vanligt folk skriver och tycker. Det har de aldrig gjort.

Sätt hela Mellanöstern under FN-kontroll!

Vad som är sant i frågan om organsmugglingen mellan Israel och USA får andra ta reda på. Att det är en massa knasbollar som styr i Mellanöstern går inte att komma ifrån. Israeler begår övergrepp, palestinier begår övergrepp, nu senast hade nån sekt förskansat sej i Gaza och haft en del dumheter för sej och sen sköt palestinier mot palestinier. Ingen ände på dumheterna i den regionen. Jag föreslår att hela området sätts under FN-kontroll eftersom det efter 60 år framgått att varken israeler eller palestinier klarar av att styra som vanligt folk. Klåpare hela bunten. Samtidigt som de vanliga människorna kommer i kläm.

Vad bråkar de om, jo, öken! Det är en djävla öken de slåss om. Här har mestadels varit öken de senaste 5000 åren. Helig mark, pyttsan! Ingen av folken har egentligen nån historisk rätt till marken. Men som domstolsutslag i Sverige visar har historien ingen betydelse när det är frågan om rätten till mark. Endast rå styrka och nya papper gäller. Således borde hela området avbefolkas och utplånas.

Populära inlägg