torsdag 21 juli 2011

Torsdagskväll...

Sen oktober förra året har jag skrivit minst ett inlägg varje dygn, mest för att se om det går. Nu har 21 timmar lite drygt på denna torsdag och trots alla dumheter i världen har jag inte hittat nåt värt att skriva om. En bra sak i alla fall har jag läst om. Man har tagit bort Rudolf Hess grav och ska kremera hans kvarlevor. Bra gjort så slipper vi alla gammal- och nynazister som vallfärdat till hans grav. Inte bara det att han var nazist, han var en relativt obetydlig sådan som när det osade katt försökte få britterna att sluta enskild fred så hans land skulle besparas vad som i alla fall hände. Typisk aktion för en opportunist, en feg sådan. Alla odemokratiska människor är fega opportunister förresten.

En av bloggarna som kommenterade detta med gravborttagandet var denna som dessutom påpekade att ordet arier är helt missuppfattat.

En annan händelse är den från Guatemala där ett slukhål bildats under någons säng. Det framgår av artikeln att sådana hål är vanliga i huvudstaden eftersom den är byggd på pimpsten från flera vulkanutbrott. De får verkligen skylla sej själva som bygger på lös mark.

I Stockholm byggs det för fullt och i spåren av detta drar arkeologer fram både det ena och det andra.  Fickur, paraplyer och puderdosor hör till de saker som grävts fram hittills. Man är på tre meters djupi skrivande stund. Frågan är vad man kan tänkas hitta när man kommit ännu lite längre i lagren.

Allt detta läst på en torsdagskväll...

Populära inlägg