lördag 27 december 2008

Summering av året

2008 var året då USA fick sin första president som inte var helt och hållet vit. Det var också året som dess svarta finansiella byk verkligen fick tvättas. I Sverige förlorade stora delar av folket tilltron till de folkvaldas förmåga att stifta lagar som är till för folket. De viktigare lagarna som stiftades är helt och hållet till för politikerna själva samt de som bestämmer över dom, nämligen mediaföretagen i USA. Inom Myndighetssverige fortsatte smygrasismen som vanligt.

Klimatet har diskuterats detta året också vilket lett till mer eller mindre krig mellan de som tror på en global uppvärmning orsakad av människan och de som tror på naturliga svängningar. Att bevisen MOT mänsklig påverkan på klimatet hopar sej bryr sej inte myndigheter och "experter" om. Det viktiga är att pengar kommer in och folket hålls i skräck.

2008 var också året då tillsatser i maten började diskuteras på allvar liksom alternativa dieter som inte förespråkade en massa kolhydrater.

På ett personligt plan förlorade jag min bästa vän, min dalmatinertik Aurora som varit med mej de senaste 11 åren. Hon får avsluta denna genomgång av året som varit början på en tid då vi sakta går mot en korsväg där vi tvingas välja mellan fortsatta framsteg eller krig.Aurora tittar ut mot evigheten...

Populära inlägg