måndag 11 juni 2012

Vad har hänt i den stora stygga världen?

Vänsterpartiet i Sörmland vill att män ska sitta ner när de kissar. Vem ska efterleva den regeln? Ska det sitta nån vid ett gäng monitorer med små kameror inne i varje bås? Det kvittar nämligen om man står eller sitter, hygienen och hälsan förändras inte av det. Urin skvätter i alla fall utan att vi märker det. Dessutom sprids molekyler även då man inte skvätter. Vad tror ni man kan känna doften av urin för? Lycka till med förstörandet av privatlivets helgd, Vänsterpartiet!

Microsoft ändrar utseendet på sitt nya windows. Den bild som finns i DN:s artikel visar ett operativsystem som mest ser ut som ett träningsprogram för barn eller apor. Tur att man kör Mac och endast tvingas ha windows på jobbet. Eller rättare sagt, hoppas att Apple håller fast vid det användarvänliga utseendet man kört med sen 1984. Apple har i alla fall sans nog att låta allt lull lull hamna på sin Apple Store, varifrån man kan hämta vad man vill ha, om man vill.

I Frankrike ser det ut som om parlamentet blir som presidenten vill. Valboskapen har talat!

Den enda vindkraft som funkar är munvädret hos vissa tyckare och besserwissrar som anser att klimatet fortfarande är nåt att bry sej om.
"Om du kan läsa det här är du alldeles för nära"

Populära inlägg