söndag 23 december 2012

Propagandatricket nummer ett

Klicka på bilden så öppnas filmsidan.
Titta på filmen länkad till ovan. Det handlar om klimatdravlet igen. Så här går det till när propagandaapparaten som hanteras av mediabolagen bakom TV-stationer världen över. Framför allt Australien är i klorna på dessa propagandister. I det här fallet handlar det om Joanne Nova och hennes man som blev intervjuade av två synnerligen ohederliga journalister med väldigt fula baktankar. De klippte i materialet de spelade in för att ge en så motbjudande bild som möjligt av meningsmotståndare. Joanne och hennes make kände dock på sej att nått sånt här skulle hända efter att James Delingpole blivit lurad på detta vis så de bad en kompis filma dom medan de blev filmade. Resultatet är vad som sker ovan.

Det handlar nu om att sprida detta som ett exempel på hur ohederliga journalister kan vara när det handlar om "saken". Kan vara intressant att veta nu när vädret här i Norden inte uppför sej som herr Holmgren trodde för sex år sen (tack för länken, Peter Harold!)."Det står att hundar inte får medtagas, men min hund är inte speciellt medtagen"

Bildsöndag

Det var ett tag sen nu jag visade mina egna bilder här. Dags igen således att drabba världen med mina alster. Det är vinterbilder, som sej bör.

"Våren är vackrast en vinterdag"

Populära inlägg