tisdag 8 mars 2011

Semlans dag idag!

Idag är det semlans dag, eller rättare sagt, det är fettisdagen. Det är sista dagen före fastan, för alla som fortfarande lever kvar i medeltida föreställningar om religiösa plikter och annat dumt. Men i våra dagar med välstånd behöver vi inte bry oss om att äta upp oss under en dag för att sen dagen efter inleda en fasta därför att det sen dröjer innan bättre tider kommer. Tyvärr har jag inga pengar över idag till en semla men i morgon får jag lite stålar så då ska det frossas. Tills dess får jag nöja mej med min egna photoshoppade bild på en semla jag köpte i februari 2008. Se bild ovan och klicka gärna på den för en större version.

Ännu ett påhittat brott "löst"


Polisen har viktigare saker att uträtta än att sätta fast folk för påhittade brott som detta. Antipiratbyrån borde inte få göra såna här spaningar på folk eftersom det helt klart strider mot folkrätten och vanligt folks rätt till integritet, även på nätet. Att dela med sej av filmer och TV-serier är inget större brott än att spana på folk genom datorer eller kameror.

Hur vore det, kära ordningsmakt, om vi fick se lite inbrott eller mord lösta nån gång? Och, till alla stater med respektive representanter för Makten, hur vore det om ni gav fan i att fingra på internet? Vi klarar av att sköta det bättre än ni kan så vi behöver ingen övervakning här och definitivt ingen cybernationalism!

Populära inlägg