tisdag 19 februari 2013

Jag har då inte sett några pengar

Det är på tiden att klimatalarmisterna redovisar sina pengar de fått för att föra ut sin skrämselpropaganda att världen är på väg att gå under pga missledande information om koldioxiden. Vi realister och kritiker, dvs vi som tänker med hela hjärnan istället för reptilhjärnan, har redovisat vår sida och några pengar har då jag vare sej sett eller fått. Fast nu verkar det handla om USA och där får alla särintressen pengar, oavsett om dessa intressen tror på sin sak eller ej. De tror i alla fall på pengar och detta har inte kommit klimatrealisterna till del, vare sej i USA eller här.

Nej, de stora pengarna ligger hos vetenskapsförnekare som Al Gore, Barack Obama, Gustav Fridolin, Naomi Oreskes, Peter Eriksson, Johan Rockström och alla andra som ser detta som en lönsam guldgruva samt alla ni som ligger bakom 350.org och stöttar denna låtsasorganisation med miljontals dollar. Dags att ni redovisar allt detta och visar världen vart dessa pengar tagit vägen. Ni har fått pengar från regeringar och stora privata intressen, som framför allt tjänar på att hålla skenet uppe till varje pris.

Här är två artiklar som visar hur och varifrån klimatalarmisterna får sina pengar. I Sverige får de via skattsedeln. Vi realister får inte ett öre.

Bild av Josh."Vi ska använda det förflutna som en språngbräda, inte som en soffa."

Populära inlägg