fredag 24 januari 2014

Dumheter världen över

Vad har extremism och politiskt engagemang gemensamt? Jo, de leder påfallande ofta till att dumheter produceras, lika påfallande ofta i riklig mängd. Vad en gangster har med politik att göra vet jag inte direkt, men Mille Markovic var ju involverad i bråket kring den där boken om kungen för några år sen och det blev storpolitik av den affären.

Våldet i alldeles för många områden fortsätter skörda offer och världen bara ser på. Medan folket lider fortsätter fjantarna att dela upp Syrien mellan sej. Ingen av dom är värdiga att leda ens en trädgårdsplätt i det landet.

"Samtycker du till att jag drogar och våldtar dej?" Riktigt så extremt blir det väl inte men en samtyckeslag skulle mycket väl kunna bli döden för äkta sex och kärlek. Sunt förnuft i sängkammaren samt färre dårar ute på våra gator och torg är att föredra framför att politikerna ska vara där och rota i sexlivet. För övrigt har våldtäkt inte med sex att göra utan med maktlöshet.

Klimatdravlet fortsätter på politisk nivå. På vetenskaplig nivå har det förstås slutat, men det har inte politikerna fattat. De fortsätter som om inget hänt."I got stoned and I missed it"

Populära inlägg