onsdag 12 november 2014

Dumheter världen över

Migrationsverket gör som många andra myndigheter, använder sej av så billig arbetskraft som möjligt för att slippa göra jobbet själva. Resultatet? Total pannkaka av alltihop när folk utvisas på grund av ljugande, taffliga charlataner som jobbar för ett privat företag som borde synas ordentligt i sömmarna. Hur skulle det se ut om valda delar av polisens arbete skedde av konsulter som ljuger och klantar sej hela tiden? Vänta nu, det händer ju!

Vårdpersonal kan få slippa utföra aborter med hänvisning till samvetsfrihet. Det har landstinget i Kronoberg bestämt efter förslag från Kristdemokraterna. Det handlar alltså om vår "vän" religionen igen. Har man religiöst motiverad moral inbakad i sej ska man alltså slippa utföra aborter. Då tycker jag också man ska sluta vara vårdpersonal över huvud taget, för all sorts vård som hjälper andra människor att må bättre är att går före att välja vad som är bra för vårdgivaren.

Kina sätter upp klimatmål. Ha ha ha! Inte nog med att orden Kina och klimatmål förekommer i samma mening, vilket i sej är löjeväckande, hela tanken med klimatmål är så dålig att man bara undrar vem som vinner på detta organiserade lurendrejeri. Man blir bara trött av att läsa sånt här. Sätta ett orimligt mål för att förhindra något vi inte kan påverka, enbart för att vissa människors samveten ska stillas.
"Is fearr Gaeilge briste,
na Béarla cliste"

Populära inlägg