torsdag 3 april 2014

Desinformation från klimatalarmisterna

Det är uppenbarligen ingen ände på desinformationen från koldioxidhatarna. DN skriver om vad de kallar koldioxidbovar på ett sätt som bäst kan beskrivas som rena rama miljöaktivismen. "Journalisten" ifråga, Jan Lewenhagen, använder ord och uttryck som klimatskadlig, recession och miljövänlig och det märks tydligt att Eva Franchell har en motsvarighet på DN ifråga om klimatdravel.

Klimatskadlig - Enda sättet som klimatet kan skadas på är när man fifflar med statistiken över de vädermönster som över en längre tidsperiod bildar det vi kallar klimat, så som många alarmister verkar göra.

Recession - Man kan med gott fog säga att denna närmast globala ekonomiska nedgång till stora delar beror på aktioner från just de som använder klimatet som argument för att få sina maktbegär stillade. Enron var ett av de första jättestora bolagen att gå under under detta sekel och de var ett av dom första bolagen som levde på klimatalarmismen.

Miljövänlig - Det är ett ord många svänger sej med för att få ett alibi för sina skuldkänslor inför vad de gör/inte gör i vardagen. Om de är så snälla mot sin omgivning vet jag inte, men inte har kolkraftverk och gas riktigt med saken att göra. De kraftverk vi har i Europa har ordentliga reningsapparater så egentligen släpps bara väldigt lite farliga ämnen ut. Det som syns på bilden i DNs artikel är för övrigt vattenånga, en gas som är betydligt vanligare i atmosfären och mer potent än koldioxiden är.

Jag ser alla som skor sej på klimatalarmismen idag som parasiter, parasiter som suger livet ur våra samhällen. Dessa parasiter har satt sej fast ordentligt i samhällskroppen så det blir svårt att skilja dom från resten när vi äntligen fått bukt med klimatalarmisterna, som då flyttat målet till nåt annat de kan bli skrämda av. Månne är solen nästa punkt på deras agenda?"- Name a bird with a long neck.
- Naomi Campbell."

Populära inlägg