måndag 4 juni 2012

Gardet dör men ger sej inte


Klimatalarmisterna ger sej inte. Trots att Saken i praktiken är död fortsätter man att piska den döda hästen. Det är väldigt tröttsamt att se dom hålla på när vädret vägrar göra som modellerna säger att de borde göra. Ni som tror på AGW-trollens läror, kan ni förklara varför modellerna hela tiden justeras? För enligt de första modellerna som gjordes för över 10 år sen skulle vädret ha blivit varmare redan nu. Jag vet att man försöker uppdatera sina modeller med sina allt kraftfullare datorer men ändå får man bara fram dessa "kansken" och "möjligheter". Några definitiva svar får man inte.

Jag antar att ju mer korthuset kring AGW faller samman desto mer desperata blir de vars politiska och ideologiska liv hänger på detta. Sån desperation kan förlänga klimatbluffen ytterligare ett par år men sen kommer den ballongen att sakta pysa ur och alarmisterna hittar nåt annat att oroa sej över istället för att oroa sej över de verkliga farorna; ekonomin, Mellanöstern, dålig mathållning, fula kemikalier och politiska ambitioner.

Uppdatering: Jag fick tips om denna föreläsning som Pär "jag-vill-ha-diktatur" Holmgren gav i Mora härom veckan. Den enda chock vi kan få när det gäller klimatet är att vi en dag kommer att fullt ut förstå hur det fungerar.


"De tvåbenta nassarna är de värsta svinen"

Populära inlägg