torsdag 17 januari 2008

Ska man bojkotta ICA?

Efter att ha läst DN 17 januari om ännu mera felmärkt kött i ICAs diskar så börjar i alla fall jag fundera på om inte det är dags att bojkotta ICA, åtminstone tills de lär sej att man inte får lura sina kunder på detta vis. Själv bojkottar jag den lokala butiken här där jag bor men det beror på att chefen här är en buffel och att personalen är okunnig men det är en annan sak. Det här med köttet som märkts om och fått ny datummärkning förvånar mej inte alls. Det bara ger mej mer vind i seglen.

De andra kedjorna luras också men uppenbarligen inte i samma omfattning. De har tydligen större kontroll över sina varor. Men vad vet jag, kanske vi alla är lurade på nåt vis. Vågar man äta nåt annat än granit i fortsättningen?

Klagomål och hur man löser såna

Till mazariner och semlor


Dessa två bakelser är mina passioner här i livet. Det finns inget bättre än att få sätta tänderna i nån av dessa fantastiska matupplevelser. Mazarinen gillar jag för den härliga kombinationen av mandelmassa och glasyr, semlan för att grädden och mandelmassan parar sej så elegant när man inmundigar den. Det enda jag inte gillar är att tvingas dela med sej av det i offentliga sammanhang. Sånt, liksom prinsesstårta, ska man bara inte dela med sej av. Där, om något tillfälle, ska man vara asocial och roffa åt sej så mycket det bara går!

Populära inlägg