tisdag 31 januari 2012

Nu vet vi hur människan får glaciärerna att krympa


En fräck liga har avslöjats. De har varit synnerligen förslagna och begått sina brott på ett minst sagt iskallt vis. De stjäl nämligen is från glaciärer!

Nu vet vi alltså hur det går till när människan får glaciärerna att krympa. Det kan behövas sånt här att läsa nu när kylan gör sej alltmer påmind, solen går i stå och ryssen invaderar, enligt tidningarna.Krympande glaciär, någon?
"Det finns ingenting beständigt utom förändringen."

Legogubben i rymden

Internets senaste sensation är att en legofigur blivit rymdfarare. Två ungdomar från Canada skickade upp den tillsammans med en kamera fäst vid en heliumballong och nu är de båda kändisar världen över. Det finns knappt några som är mer värda celebritetsstatus just nu.


Den fantastiska bloggen Populär Astronomi stod för förmedlandet."Man kan förstå en person mer efter en timmes lek
än efter ett års konverserande"

Anders eller inte Anders, det är frågan


Jag kan förstå dom som inte vill bli förknippade med terroristen i Norge men man borde faktiskt resonera som så att ju fler som får ett visst namn desto mer drunknar tokstollarna med samma namn i floden av personer som inte är tokstollar. Det är mitt lilla bidrag till debatten om namn. För övrigt vore det kanske dags för tyskarna att börja namnge sina hästar med det populäraste namnet hästar hade före år 1933. Ni vet, Adolf...
"Om du inte vet vart du ska, spelar det ingen roll vilken väg du går"

Populära inlägg