tisdag 28 april 2009

Jag vill ha en vindmölla!Men då menar jag inte de där fula fladdermusdödande och bullrande vindkraftverken utan en klassisk väderkvarn.

Too big to fail


Solen har gått i dvala, ingen uppvärmning genomsnittligt har ägt rum de senaste 10 åren och nu har tidningarna fått medge att så är fallet. Solen är väldigt inaktiv nu och att det inte förekommer lika många solfläckar som brukligt är har fått murvlarna att försiktigt börja undra vad som egentligen styr vårt klimat och vårt väder. Brasklappen är dock förstås där. Det lag man hållit på kan ju bara inte ha haft fel. Men fortsätt ni med era avlatsbrev så ska jag och mina kolleger fortsätta spika upp våra teser på våra bloggar. Vår klimatrealism följer i alla fall rim och reson.

Förresten kommer svininfluensan vara över och bortglömd inom ett par månader. Det är bra att man agerar nu så inte alltför många får sjukdomen men de allra flesta kommer aldrig ens att få den här sjukdomen, liksom de allra flesta i världen aldrig fick Spanska sjukan eller böldpesten. Mina ord kan synas hårda men sköter man sina kort rätt drabbas man inte.

Populära inlägg