måndag 2 juli 2012

Dagens foto

Ett foto om dagen...

Detta ska bli en lekpark för snowboardåkare.


"Well, it's one for the money, two for the show..."

Vad har hänt i den stora stygga världen?

Vad har då hänt i världen den gångna veckan? Det vanliga, mord, övergrepp, bortkollrade politiker som blir lurade av sluga affärsmänniskor och annat löst folk samt fördomsfulla som förstör i religionens namn. Det är alltså precis som vanligt. Politiken är sej lik, samma gamla vanliga retorik oavsett vad ämnet är. Det viktigaste är inte budskapet, enligt politikerna, utan hur man presenterar det samt hur ofta man presenterar det. Tjata på bara, det kanske finns någon som lyssnar på dej, är deras resonemang. Har du nån käpphäst du kan rida på tills döddagar så rid in på den bara. Vi fick oss immigration till livs igår, snart kommer klimatdravlet, försvaret och framför allt jobben upp på agendan och då kommer de stora flosklerna fram. Vänta ni bara. Huken er gubbar och kärringar, för nu laddar di om!

Mitt i all hjärtlöshet kommer denna hjärtskärande historia om en känguruunge som tas om hand i ett tyskt zoo sen mamman stött bort henne. Vi kan alltid hoppas att det går bra för den lilla.
Dagens viktigaste nyhet: En känguruunge tas om hand därför att mamman inte klarar av det. Bild från Expressen.
Folk utanför storstäderna har insett vad MP går för, tror jag i alla fall. Nu återstår bara de andra bluffmakarna i de andra partierna så kanske vi i slutändan får partier som som speglar verkligheten (ha ha ha, som om det nånsin kommer att hända!!!).
"Om det finns en Gud varför finns det då hungersnöd och TV-underhållning?"

Populära inlägg