onsdag 22 september 2010

Idag är det bilfria dagen

Det visste inte jag, inte många andra heller uppenbarligen. Men enligt den här teknikfientliga hemsidan är det idag, den 22 september, den bilfria dagen. Då ska man ställa sin bil och gå, cykla eller åka lokaltrafik för att "värna" om klimatet. Detta är visst kulmen på en vecka som kallas Mobilitetsveckan vilken är 16-22 september varje år.

Tja, jag har ingen bil och jag älskar att gå men inte bryr jag mej om klimatet. Det bryr sej ju inte om mej. Så fort jag har pengar köper jag en bil och sen räcker jag ut ett låååååångt långfinger åt alla som hatar det moderna samhället.

Farbror Torsten är en man som är genuint allergisk mot alla sorters tönteri, han kommer säkert få utslag av detta.

Sverigedemokraterna i riksdagen - många tomma platser

Om SD på riksplanet är det minsta likt SD på kommunnivå kan vi vara säkra på att deras tjugo bänkar kommer att vara ganska tomma efter ett tag. De tappar liksom sugen på det här med politik. Verklighetens politiska arbete handlar inte om att få något gjort, det handlar om att få det att se ut som om något blivit gjort. Det verkliga arbetet och beslutsfattandet sker bakom kulisserna, i utskotten och på departementen. Hundratals byråkrater och tjänstemän som intrigerar och konspirerar. Det är ingen plats för små kryptorasister. Gör oss en tjänst, se till att göra bort er ordentligt så era väljare får se vilka klantskallar ni egentligen är!

I allt övrigt läs det här blogginlägget. Även detta liksom denna mördande recension av en SD-anhängare som har ett förflutet som "musiker".

Populära inlägg