måndag 17 augusti 2009

Act on CO2 - när kommer det till SVT?

BBC har sänt ett helt klart vinklat halvtimmesinslag med propaganda från CO2-alarmisterna. De är fast och fullt inställda på att låta klimatbluffenvidare. Hela konceptet är förrädiskt likt ett reklaminslag och är utformat på ett sätt som säkerligen skrämmer barn och lättpåverkade vuxna från vettet. Agera mot koldioxid, jösses, en del är då verkligen helsnurriga!

När ska SVT haka på detta och föra ut ensidig propaganda av den här typen till folket? Förresten, det har de ju gjort redan tidigare.

Men det blir värre ändå, läs bara detta idiotiska inlägg om att köpa "klimatsmarta kläder". Det enda klimatsmarta vad gäller kläder är att köpa sånt som passar ett visst klimat. Kläder som påverkar klimatet, vad kommer härnäst, klimatsmarta datorer? Som alltid blandar knasbollarna ihop miljö och klimat. Att produktion av textilier påverkar miljön går inte att komma ifrån men att det skulle kunna påverka klimatet är sannerligen rent ut sagt idiotiskt!

Glödlampans dag - kan det vara nåt?


En insändare i SVD efterfrågar en protest mot de nya lågenergilamporna som innehåller kvicksilver. Varför inte? Glödlampor är kanske rätt ineffektiva i sin nuvarande form men det vore ändå bättre att utveckla dom än att utveckla dessa miljöfarliga lampor, varav många som insändaren mycket riktigt påpekar sprider ett mysko ljus. En glödlampans dag vore nåt att fira för oss som inte vill ha för mycket kvicksilver, kanske?

Populära inlägg