tisdag 31 juli 2012

4 augusti får vi kontakt med utomjordingar


En elak jävel tipsar om att det finns tokar där ute som på allvar tror att vi den fjärde augusti får kontakt med utomjordingar från Plejaderna. Vi får då en försmak av hur det är där ute. Det orimliga i att avancerat liv skulle ha uppstått på en planet i en hoper stjärnor som endast är ca 50 miljoner år gamla verkar ha gått dessa foliehattar förbi.

Vi får väl se hur det kommer att se ut om fyra dagar men jag tror nog snarare att det enda konstiga som kan hända den dagen är att Syrien plötsligt får fred efter över ett års strider eller att klimatdårarna tar av sej sina foliehattar och erkänner att de har haft fel i frågan om hur uppvärmningen av jorden gått till egentligen. Anthony Watts har ju satt dom på plats.  Detta till trots har klimatalarmisterna försökt med sina knep och tricks. En av dessa klimatdårar, Richard Muller, har mage att kalla sej konvertit från skeptikernas skara. Hur vet han egentligen hur temperaturen var för 250 år sen?

Fast å andra sidan, det där med Plejaderna börjar faktiskt låta riktigt vetenskapligt jämfört med krig och klimatdravel. Jag ser faktiskt fram emot den fjärde augusti. Det där tokbudskapet kan vi förstås ta en annan gång."Redan de gamla grekerna trodde att de levde i nutiden"

Populära inlägg