onsdag 22 januari 2014

Dumheter världen över

Dags igen för en sammanfattning av saker som hänt i världen. Dumma saker, dumma människor...

Först ut är (van)vården av våra gamla. Är de inte värda mer än att så påfallande många drabbas av hemska människor som uppenbart inte har i vården att göra? De som verkligen vill jobba med vården tvingas flytta utomlands eller göra annat pga dessa odjur. Vissa sköterskor och vårdare borde hamna på psykvården, verkar det som.

Överdrivet nit hos knäppa lagmän ledde till att en man med glasögon från Google blev förhörd i fyra timmar, misstänkt för att ha filmat av en film på den biograf mannen besökte. Det är hemskt att en nationell säkerhetstjänst går i filmindustrins ledband, som en hund. Lika hemskt att filmindustrin ska vara så paranoida. Vore det inte bättre att de gör reklam för sina filmbolag och de filmer som görs snarare än att jaga småfisk som piratkopierar och fildelar?

Olönsamma linjer ska läggas ner, tycker SJ. Jag tycker då att vi ska lägga ner SJ och dela upp det på första bästa intressent. Vill inte staten ska chansen ges till andra, eller hur?

I kategorin "Tänkte inte på det" hittar vi Sotji som i sin iver över att bygga så mycket som möjligt inför de olympiska spelen där glömt bort en sak: toaletterna. Naturligtvis är toaletthumorn frisk och fräsch. Ryssarna tänkte tydligen inte så långt som att utländska besökare kanske inte sitter tillsammans när de uträttar sina behov.
"My doctor told me to stop having intimate dinners for four. Unless there are three other people."

Populära inlägg