måndag 22 augusti 2011

En rolig historia

Skönt att de har fångat in Khadaffi, Gaddafi (vad som än gäller för dagen) i hans bunker. Nu gäller det bara att fånga honom fysiskt också. Hoppas nu bara att de får tag på den fan, hur man nu stavar hans namn med latinska bokstäver. Hoppas också att övergången till demokrati sker smärtfritt. Inbördeskriget i Libyen har varit blodigt och våldsamt. Men hittills har intåget i Tripoli sett ut som en rolig historia för oss som ogillar diktatur.

På tal om roliga historier, En elak jävel brukar på sin blogg ta upp lite roliga historier så det gör jag också, i brist på annat att skriva om:

Två flyttgubbar skulle flytta möbler åt en gammal dam som skulle bo på ålderdomshem. När de höll på med att baxa en stor skänk nerför trapporna i det stora huset ville det sej inte bättre än att den stora möbeln gled ur händerna på den ene av dom så den for ner på trappavsatsen där den fick ett rejält hack i en av dörrarna.
- Vad gör vi nu?, sa den ene.
- Jag går upp och säger som det är, svarade hans kompis och travade iväg uppför trapporna.

En liten stund senare kom han tillbaka, nu med en femtilapp i handen. Hans kompis stirrade storögt och klentroget på honom och frågade:
- Hur kommer det sej att du fick den där sedeln? Vad sa du till henne?
- Jag sa som det var, skänken slant.

Populära inlägg