söndag 1 november 2009

Det här får du inte läsa i DN, Aftonbladet, Expressen, SVD eller någon annan tidning

En välskriven artikel på Newsmill om hur styvmoderligt pappor behandlas av samhället har kommit till min kännedom. De blir per automatik utsedda till skurkar av press och myndigheter, till stor del pga den genusidioti som drabbat det här landet. Män är skurkar från födseln medan kvinnor är änglar, allt utan undantag. Den här bloggen, som även då och då tar upp klimatfrågan och fildelningen (precis som jag gör) men som framför allt är en krönika över bloggarens egna problem med en (i mina ögon) närmast mentalsjuk kvinna som försöker spela ut barnen mot deras pappa, är väl värd att läsa i sammanhanget. Av kommentarerna till Newsmillartikeln att döma är de sociala myndigheterna påfallande slappa när det gäller att lösa problem där kvinnan är orsaken till sagda problem. Då verkar man inte veta vad man ska göra.

Vill ni ha genuin feminism utan en massa babbel som gränsar till rasbiologi, titta då in hos Tanja Bergkvist. Hennes blogg tar ofta upp genusperspektivet (trots att hon är matematiker) och hon är inte rädd för att smula sönder de mest rabiata kvinnochauvinisternas åsikter.

Ja, Aftonbladet, nu visar vi män våra känslor, framför allt de som väller fram inför rasbiologin framförd av våra universitet och det knäppa parti som förordar feminismen i alla lägen.

PS Läs gärna dessa bloggar: GenusNytt och Pappa-Barn DS

Populära inlägg