söndag 27 juli 2008

Ett riktigt UFO

Är du lagom paranoid, tycker att de stora ländernas säkerhet inom datorområdet är under isen samt är villig att avslöja vad dessa länder vet om UFOn? Gör då som engelsmannen Gary McKinnon, han hackade sej in i de stora ländernas databaser i sin jakt på dessa hemligheter. För att visa att de stora ländernas datorsäkerhet var dålig lämnade han små meddelanden på servrarna om detta. Det gjorde han rätt i. Det finns egentligen inget i den här världen som värt att hålla hemligt.

För övrigt anser jag att de värsta terroristerna är samtliga länders säkerhetstjänster. En god agent är en död agent.

Vilken bra idé!

Svensk Handel vill kunna bötfälla snattare på plats. Mycket bra idé, anser jag. Vårt Kalle Anka-system till domstol behöver inte belastas med ännu mer saker som tar bort uppmärksamheten från viktigare kriminalfall. Låt butikerna, eller nån form av samråd mellan dessa, ta hand om detta. MEN - böterna ska stå i proportion till det som snattats. En chokladkaka ska inte kosta flera hundra kr.

Uppföljning (finns även i kommentarsdelen):

Mitt inlägg var menat som ironi men jag tyckte inte det var lönt att skriva ut detta för jag får på skann hur jag än skriver.

Det är klart som fan att det är ett Kalle Anka-system hur man än vrider och vänder på det. De som är durkdrivna snattare kommer undan ändå och stackars människor som inte har pengar men som måste ha mat blir lidande. Nej, handeln får allt fortsätta förlora de där pengarna.

Populära inlägg