fredag 9 januari 2009

Hur sjuk är egentligen sjukvården?

Har nyss läst ett blogginlägg om en kvinna vars åkomma, glutenintolerans, hölls hemlig för henne genom diverse ränker och fula tricks, allt för att dölja de ansvarigas inkompetens. Det har tagits upp i media nu efter alla år och nu misstänks läkare ha förfalskat en lång rad journaler för inte bara den här kvinnan utan för många andra med samma intolerans eller andra åkommor. Så nog är inte svensk sjukvård speciellt önskvärd bland en del människor. De lösa element som jobbar som läkare på våra sjukhus och vårdcentraler borde sparkas hela bunten och ersättas av utländska som kan sin sak utan att vara inkompetenta och/eller korrupta!

I övrigt är detta samhälle så sjukt konstruerat att det är viktigare att se till arbetsförmågan än hurpass sjuk en individ är. Vårt samhälle är uppbyggt för att byråkrater och deras hjon ska kunna vältra sej i sin version av Rom. Annat än så kan man inte tolka ovanstående artikel. Kanske ändå en blodig revolution behövs i det här landet för det kan inte bli värre än den oblodiga revolution som fört byråkraterna till makten. De har raserat vad det tog 80 år av sossar och före dom folkpartister att bygga upp.

UFO med tentakler har sönder vindkraftverk

Det låter verkligen som nåt det. Ett UFO med tentakler som har ner ett av bladen till en vindmölla. Kan det bli bättre än så här?

Populära inlägg