lördag 9 februari 2008

Major Björklunds senaste blunderförslag

Läste i dagens Aftonblad att "inbillningsminister" Jan Björklund vill lagstifta om att skolkare ska kunna föras med polishjälp till skolorna. Frånsett det felaktiga att tvinga elever som inte vill vara i skolan pga olika orsaker så är det helsjukt att ta upp polisens resurser för såna här bagateller. Det blir dyrare att skicka eleverna till skolan än låta dom stanna hemma. Ju fortare valet 2010 kommer desto bättre för han ska bort. Fascistoida tendenser som dessa borde inte få tolereras i Folkpartiet som historiskt sett stått på den lilla människans sida.

Även DN har detta, liksom alla andra medier som älskar såna här uttalanden och tar in dom okritiskt. Kritiken får andra stå för, t ex vi bloggare.

Windows...
Detta säjer egentligen allt om Windows. Genom att göra sej beroende av ett av världens mest instabila operativsystem så är det bara att beklaga oss alla som använder bankautomater. Om nu nån händelsevis tror att detta är ett montage så kan jag tala om att jag sett liknande saker i verkliga livet. Den här bilden är från MacWorlds blogg. Som nån skrev i internets barndom:

Microsoft is not the answer
Microsoft is the question
The answer is no

Bildkavalkad


Jag tänkte göra en Herr Dryck och visa lite bilder som jag sen kommenterar men inga skivor. Jag tänker inte konkurrera med denna eminenta blogg, snarare vara ett kompliment. Jag är nog inte lika rolig heller men jag kan försöka vara intressant. Så här har vi alltså en bild till att börja med.

Här ser vi alltså djävulen själv som bevakar kyrkan. Vad tänker han göra? Bara framtiden kan utvisa.

Populära inlägg