måndag 19 december 2011

Vad har hänt i den stora stygga världen?

Massmord i Belgien, irrationella människor som styr våra länder (kom med nåt nytt, va?), övergrepp och fullt med lögnare* överallt. Politiker flummar om köttfria dagar för att värna om miljön. Skönt att det finns folk som kan leverera mothugg.

Översvämningar i Filippinerna, mord eller dråp i Ludvika, snöstorm i Mellansverige. Nog är det gott om saker som får en att vilja stanna inne mer eller mindre permanent. Det är i såna fall man önskar att man som björnarna kunde gå i ide. Saab är slut, vad annat var att vänta? Det har väl egentligen varit slut redan i över 20 år. Ingen har dock velat fatta detta.

Diktatorn är död, länge leve diktatorn! Hur ska vi nu klara oss utan vår favoritdiktator? Låt oss hoppas att sonen är lika hopplöst fjantig. Eller ännu hellre, att Nordkorea får demokrati!

Higgs får kanske se sin partikel trots allt. Han är visserligen en gammal man nu men om experimenten i CERN får konfirmation, som det så vackert heter på vetenskapligt språk (bland vissa!), så hinner han kanske "se" den innan hans elektronbindningar lägger av och han blir ett med elementen.


* Ordet lögnare gillades inte av den inbyggda rättstavningen. Ett av förslagen på alternativa ord var - "Lennart".


"Baldrick: Have you got a plan, my lord? 
Blackadder: Yes I have, and it's so cunning you 
can brush your teeth with it!"

Populära inlägg