fredag 25 februari 2011

Mjölk i bra förpackningar - glass i stora lass

Se där en eufemism som jag fick till när det gäller följande ämne: bröstmjölk i glassform. Detta inlägg ska läsas med förståelsen att det till viss del rör sej om sarkasm och ironi.

Storbritannien nöjer sej tydligen inte med utmärkelsen för några år sen då det konstaterades att brittiska kvinnor har de största brösten i Europa. Så säger en enda undersökning i alla fall. Hur det står till med hela världen vet jag inte. Joe Walsh torde ha mycket på fötterna dock då han som amerikan kan sjunga om "I Like big tits".

Men åter till Storbritannien och ämnet bröstmjölk i glassform. Det verkar intressant att allt nu som görs kommer till i miljötänkandets form. Detta ses nämligen som hälsosamt och ekologiskt. Men, bröstmjölk från den feminina formen av arten människan är till främst för avkomman av densamma. Mjölk från kor kommer i sån riklig mängd även i vilt tillstånd att den ses som en delikatess även hos andra djurarter.

Men för all del, kära britter, gör glass av er bröstmjölk om ni vill. Om ni nu vill döva era ekologiska samveten och låtsas som om det är bra med alla sorters dumheter tänker jag inte hindra er. Det är er frihet att vara dummare än tåget, för det säger åtminstone tut!

Kulglass eller...
...kul glass? Tjejen på bilden heter Jenny Jones och är passande nog från Storbritannien.

Populära inlägg