fredag 3 augusti 2012

DN skriver klimatskeptisk artikel!


Orden klimatskepticism och Dagens nyheter är oftast förekommande på bloggar och de sidor som kritiserar klimatalarmism men nu har tydligen hönsen fått tänder och grisar kan flyga, DN skriver en artikel om att isen på Grönland är stabil. Karin Bojs har tydligen semester för annars hade den här artikeln inte tagits in eller blivit vriden på tills den fått den rätta alarmistiska utformningen. Men detta med att Grönlands isar och glaciärer skulle vara stabila är inget nytt för oss med tillgång till mer sansade nyhetskällor.

Nu väntar vi bara på att Anthony Watts ska yttra sej i frågan.
"Människan är det enda djur som har tråkigt."

Veronica "herre gud" Wagner

Jag har under torsdagen genomlidit en kväll med gymnastik och det är inte på grund av sporten ifråga som jag skriver genomlidit utan på grund av de så kallade kommentatorerna. Tänk er TVÅ Bo Hansson som sitter och rabblar siffror, tycker si och så emellan sej och som dessutom har röster som är väldigt enerverande, och det blir på gränsen till intolerabelt. Det blir som en skribent på nätet skriver, att det är som att höra två tonårstjejer skvallra på tunnelbanan.

Anna Maria Jansson och Veronica Wagner heter de båda ljushuvudena SVT engagerat för sändningarna. Synpunkter på deras verksamhet saknas förstås inte och kritiken låter inte vänta på sej. Wagners krav på de tävlande låter fel på nåt vis. Hon är skolad gymnast vilket hörs men hennes sätt att föra sej i TV duger inte.

"Herre gud" är en fras som ofta hörs från fröken Wagners mun och den kommer ofta vid fel tillfällen, det låter mer som ett tics eller som om hon hade en religiös uppfostran och nu vill ta igen det genom att använda frasen som en sorts hämnd mot denna period i sitt liv. Det är väl bara att fråga henne om man träffar henne."Akvarium: Lägg 1000:- för att titta på 30 :- fisk"

Populära inlägg