söndag 21 september 2014

Dumheter världen över

ISIS (Internationella Satungarnas Impertinenta Samling), eller snarare Daesh, fortsätter sina aktioner mot oskyldiga människor som inte tycker samma sak som de gör. När de får däng av amerikaner och fransmän i ett område flyttar de helt enkelt uppmärksamheten till andra områden, i Syrien, och fortsätter sina dumheter där. Samtidigt växer det fram andra galningar i Syrien, med samma maktaspirationer som ISIS.

Två amerikanska skådisar, mor och dotter, kan se spöken. Hävdar de i alla fall. Deras karriärer är väl en skugga av sitt forna jag just nu så då behövs lite uttalanden av den här kalibern. Sveriges stora mediaspöke, Aftonbladet, återger glatt denna "nyhet". Buh på er!

I Ukraina fortsätter såpoperan om den östra delen oförtrutet. Ukrainarna vill inte släppa taget om regionen och de proryska vill inte heller göra det. Ryssland försöker leka storebror med klapp på huvudet på de båda kombattanterna. Det hela har potentialen att bli en redig soppa.

På tal om såpa, sångerskan Miley Cyrus är i blåsväder igen. Denna gång för att ha gnidit rumpan mot Mexicos flagga. Vad hon än har gjort med flaggan så tycker jag att det är en orkan i ett snapsglas. Jag förstår inte varför en flagga ska vara så helig för vissa. Det är ju bara tyg med lite färger på! Ta er jävla nationalism och släng den i papperskorgen!
"They are not muslims,
they are monsters"

Populära inlägg