fredag 24 juli 2009

Sug luften ur klimatalarmisterna!

Nu är jag hjärtligt trött på alla dessa tokar som yttrar sej dagligen om vilket hemskt öde vi går till mötes. Alarmister borde kunna tystas på nåt vis. De skrämmer ju vanligt folk! Det här är mer skrämmande än på mycket länge. SVD vet vad de gör när de publicerar denna artikel, skriven av en av alla dessa representanter för grupperingar som hatar människor. De tar inte med blogglänkningsfunktionen så att vi som skriver om sånt här inte kan synas med vår kritik. Kritik förresten, det jag skriver här gränsar till påhopp, något jag aldrig annars brukar komma med. Nu är jag dock så trött på alla påhopp från såna här regeringsuppbackade figurer som får betalt att skrämma folk. Bluffen har avslöjats och många har fattat just detta. När ska hökarna inom politiken fatta detta också?

De som vill granska alarmisternas påståenden i form av data får nobben. Är det rätt och riktigt? Praxis är ju att vetenskapliga data ska kunna granskas av vem som helst inom den vetenskapliga kåren. Att gå från denna praxis är enligt mej detsamma som diktatur.

Mitt förslag är att stoppa in alla alarmister i en tryckkammare av den typ man använder på folk stigit upp från havsdjupen för fort och sen sakta suga ut luften. Då får de se på koldioxid!

Vem ska betala när bluffen avslöjas?


Margot Wallström med flera ger sej ut på mycket djupa vatten, som alla andra som fallit för klimatbluffen och dess hysteri, med denna artikel om att de som förorenar ska betala kostnaderna. Att det är en bluff det kan man få svart på vitt utan att ens behöva ta sej till bloggar skrivna av människor med kritiskt tänkande. Men när bluffen avslöjas för den stora menigheten, vem ska då betala notan för allt dumt vi gjort för ingenting? Vädret är lika stabilt som det alltid varit, dvs instabilt. Det följer de naturliga processer som alltid styrt det, det vi kallar lagen om alltings jävlighet.

Ovan finns bild på en som jag tycker kan betala en stor del av den notan. De som försvarar denna bluff är påfallande ofta inte ens inom gebitet utan vet inte speciellt mycket om fysiken bakom atmosfären. Rachel Carson har inte mycket med atmosfären att göra.

Med föroreningar menar i alla fall jag svavel, bly, kvicksilver, kadmium och liknande. Tunga saker som gärna kväver de områden de drabbar och sen ligger kvar i årtionden innan de återgår till sitt ursprungliga tillstånd. Det ser man redan när vulkaner släpper ut sånt. Vi kan ta vara på det vi släpper så vi behöver inte vara lika dumma som vulkaner.

Populära inlägg