söndag 6 april 2014

Våren närmar sej city

Se där, jag snodde en titel från Ulf Lundell för mitt inlägg. Men visst känns det som att våren nu är på gång. Solen lyser allt starkare om dagarna, fåglarna kvittrar, grannarna spelar alldeles för högt på stereon, t o m bilarna verkar skutta lite livligare på vägarna nu. Gräset har inte riktigt kommit fram här ännu, men runtom i landet är det verkligen på gång. Knopparna börjar fundera på att kanske börja spricka ut, nån gång.

Till skillnad från min ärade bloggkollega, Peter Harold, har jag ett reellt sportintresse. Inte så att jag gillar att utöva nån sport, tvärtom så är allt som går snabbare än en vanlig promenad alldeles för mycket för mej, men det är verkligen kul att titta på sport och framför allt när de dabbar sej. Det finns få saker som är så kul att professionella göra bort sej. Men ännu roligare är det att se dom i aktion när dom är som bäst. Det är ett av skälen jag ofta hänger på YouTube.

På tal om YouTube, utseendet just nu ser faktiskt ganska bra ut. De har dessutom gjort så att man kan skriva mer än 500 tecken i kommentarerna. Det enda jag ogillar är kopplingen till Google+, som nästan ingen vill ha kopplat till sitt konto i YouTube. Det sämsta med denna kopplingen är att många gånger man går in på sin sida vill den börja med Google+-versionen, vilket inte är nån höjdare precis. Ibland loggas man också ut mitt i en session. Det är tydligt att Google inte vill att man håller på med sitt ursprungliga konto.

Men det är väl vårkänslorna som gör sej gällande, både för undertecknad och för Google. Den närmar sej och låt oss bara njuta av allt den för med sej."Då ler hon. Igen."

Populära inlägg