lördag 7 april 2012

Lördagstankar

Friends arena, jag gillar inte det namnet. Det är inget passande namn för en byggnad i Sverige. Sen får man använda vilka översvallande ord om vänskap man vill. Missuppfatta inte det jag skriver, nationalism står inte högt i kurs hos mej men ett annat språks ord behöver inte användas så där utan vidare. Vad är det för fel på Vänskapens eller t o m Frändskapens arena?

Sorgligt är det när journalister inte kan skilja på virus och trojaner. Lika sorgligt är det att någon skapar en trojan för att ta sej in i andras datorer. Riktigt barnsligt faktiskt.

Ultraviolett strålning, får vi lika mycket här uppe som längre söderut? Tror inte det. Vi får inte alls lika mycket strålning för det är en omöjlighet. Jorden är rund och eftersom norra halvklotet lutar bort från solen en stor del av året får vi inte alls lika mycket strålning. Dessutom blir vår del av världen förfördelad på den punkten eftersom vi inte ligger i zenit precis.

Varför ha rasistiska och främlingsfientliga åsikter när kall psykopatisk byråkrati är så mycket effektivare? Varför är vi så rädda för folk från andra länder? Varifrån kommer behovet av en myndighet som Migrationsverket? Det räcker gott med de myndigheter vi redan har."Han fick ju te"

Populära inlägg