tisdag 22 november 2011

Klimatporten öppnas än mer


Climategate bara växer och växer. Nu har ännu fler brev från korrespondensen mellan diverse klimatforskare släppts för allmänheten. Två år efter skandalen första gången kom ut i det öppna kommer alltså del två. Jag har inte själv sett breven hittills men det lilla jag läst tyder på att detta nog kan skada mer än nånsin den förra samlingen brev gjorde. Ser fram emot Steve McIntyres syn på saken.

Hur står det till med det som stoppas i pipan nu och vad säger man i Uppsala? Hur går det med samarbetsandan vid nästa klimatmöte?

Minnesotans for Global warming har gjort denna poster. Skrämmande faktiskt.

"Tear down this wall!"

Miljöförstörelse i miljötänkandets namn


Kvicksilver är den mest instabila av de metaller vi har omkring oss och en av de allra mest giftiga. Det släpps bland annat ut från kolkraftverk och från så kallade lågenergilampor. Hur det nu kommer sej har kvicksilver blivit miljövännernas älsklingsmetall eftersom så många i miljötokarnas släptåg (läs: politiker och andra viktigpettrar) bara fortsätter trots att det är bevisat att lågenergilamporna är farligare än glödlamporna de ska ersätta. Hur återvinner man kvicksilver egentligen?"Mother Mercury, look what they've done to me."

Populära inlägg