söndag 19 oktober 2008

Min nya blogg!

Nu gör jag gemensam sak med alla språkpoliser, jag startar en blogg för språkfel och roliga annonser. Ser jag nåt kul lägger jag det där istället för här. I denna blogg kommer det från och med nu bara vara åsikter och elakheter. Den heter Tyckfelsnisse vilket är en ordlek på Tryckfelsnisse, denna lilla figur som ser till att tidningar och andra publikationer konstant innehåller stavfel eller saknar bokstäver på viktiga platser i en text. Här är bloggen:

Tyckfelsnisse

Ännu ett korkat förslag om knarket

Debattartikel i Aftonbladet

Jag trodde Rawlings skulle ha ett hållbart argument för att knarket inte ska regleras som det görs nu genom lagstiftning men detta är bara samma gamla blaha-blaha som förts av drogliberala människor sen lagen infördes. Att myndigheterna inte vill ta itu med detta är flerhövdat. Dels förstör man möjligheterna för enskilda bönder i trakten, marken som dessa grödor odlas på förstörs ju och då kan man inte odla nåt annat där på ett tag. Dels ska alla knarkbaroner och deras hantlangare åka dit och många av dom har hållhakar på myndighetspersoner. Dessa vill inte följa med i fallet. Ett sista skäl är att om nu så kallade terroristorganisationer har ett finger med i spelet om knarket hur tror ni dom skulle reagera om man tog bort deras levebröd?

De sakerna kunde han ha nämnt men det gjorde han inte. Han gick på i ullstrumporna om att släppa knarket fritt. Vem ska ta hand om alla hjärnskadade, alla vars inre organ lagt av på, alla som dött pga deras irrationella beteende? Det är illa nog med alkoholen och tobaken samt de droger vi redan tillåter i vår närhet.

Populära inlägg