fredag 7 augusti 2009

Kvinnorna hämnas

Alla kan inte slåss med krogvakter och nära på vinna (vilket leder till rättegång för vakterna inte kan ta en förnedring på rätt sätt) så de gör nog som den här kvinnan i på ön Kreta i Grekland. En brittisk turist som uppträdde full, näck och närgånget fick sina fiskar varma, eller snarare genitalier, när en grekisk kvinna inte tyckte om hans sätt utan hällde alkohol över hans juveler och tände på.

Det kanske inte var det allra smartaste sättet att freda sej på men det sänder ett budskap till andra som tror att det bara är fritt fram att klä av sej och göra närmanden.

Debatten är över - det är solen som styr vårt klimat


OK, vi kan alla packa ihop våra hysteriska plakat och miljömupparna kan gå hem. Debatten är över. Solens dragningskraft och solens strålar orsakade istiden, såväl början som slutet, och det är också solen som ligger bakom temperaturskillnaderna. Anthony Watts rapporterar om detta avgörande resultat. Så, ni politiker och journalister som gått på bluffen om människans påverkan på klimatet, ni kan ta itu med viktigare saker som svält, krig, miljöpåverkan och xenofobi.

Watts' artikel diskuteras mer ingående på Lars Kaméls blogg. Läs också Lars Berns artikel på Newsmill om hur klimatbluffen avslöjades.

Populära inlägg