söndag 19 december 2010

Halvmeter global uppvärmning faller på sina håll idag

Utsikt från mitt köksfönster alldeles nyss. De plogade igår kväll.
Var är Al Gore? Hans effekt verkar ha hållit i sej ända sen hans besök i Göteborg i höstas, såvida han inte far runt i Europa och håller föredrag om glååååbaaaal wååårming. Vissa delar av Europa är igenpluggade av snöovädren som far fram och tillbaka över kontinenten. Halvmetern snö väntas i vissa delar av Sverige nu under kommande dagar. Nog får vi en vit jul alltid men vitt är tydligen det enda vi får se.

När jag tänker på den prestige meteorologer satsat i AGW-saken med allt vad miljönisseriet betyder blir jag både full av skratt och arg. Full av skratt blir jag av att se hur fel de har haft hittills i sina prognoser om framtiden när de för ca 10 år sen sade att inom tio år skulle vintrarna bli varmare och blötare. Arg därför att de fortsätter i samma stil som om inget hade hänt. Alltmedan folk fryser ihjäl i Polen och Tyskland, folk kör ihjäl sej över hela Europa, flygplatser får stänga, fotbollsmatcher ställs in och väggruset i Storbritannien är på väg att ta slut.

Vad säger politikerna om några decennier när det visar sej att vad vi än släppt ut under 200 år av industrialisering inte påverkat så mycket som man trodde? Får vi fortfarande se de tre aporna?

Populära inlägg